Vappu-Jasson päätöntä menoa! – Katso kuvat!

Jasso-kissa häntineen päivineen tavattiin Kulttuuritalo Valveen aurinkoisesta aulasta keskeltä vauvojen värikylpyä. Parivaljakko oli niin naamattomassa kunnossa, että se häädettiin talon eteiseen

… eiku. Oikeasti Jii Roikosen luoma kissahahmo tervatynnyrissään koristaa Sarjakuvakeskuksen ensimmäistä tintamareski-taideteosta (luetaan naamareikätaulu), jonka suunnitteli ja toteutti keskuksen työharjoittelija Yrtti. Tintamareski sai pysyvän sijoituspaikan Valvesalin lämpiöstä, ja ajan saatossa siihen tullaan maalaamaan uusiakin sarjakuvasankareita. Toukokuun ajan Jasso ja häntä ovat tavattavissa lämpiön sijasta heti Valveen pääoven vieressä – tervehtimässä muun muassa värikylpynäyttelyyn tulossa olevia sanataideviikkojen vieraita.

Bongaa Jasso! Ota kuva!

DSCN0773
Jaani ottaa virallisen ensimmäisen kuvan tintamareskista. Päänä ja häntänä Harri ja Yrtti.
view
Yrtti esittäytyy.